F-95

Jossain kaukaisessa tulevaisuudessa, jossa ihmiskunta on onnistunut tuhoamaan planeetan sodillaan ja saasteillaan. F-mallin robotti F-95 lepää pitkään hylätyssä sotilas varastossa, mutta jokin laukaisee hätävirrat päälle ja herättää tämän sieluttoman koneen henkiin, mutta kaikki ei mene suunnitelmien mukaan.

Ohjelmiston ja direktiivien asentamisessa tapahtuu virhe ja sen sijaan kone asentaa F-95:een ’’Free roam’’ ohjelman, joka antaa hänelle ihmismäisiä elementtejä, kuten: Itsenäisyyden, identiteetin, toiveet, halut ja unelmat. Hetken kuluttua, F-95 herää, ilman selviä ohjeita tai tietoa kuka tai mikä hän on. Vapauduttuaan ja paettuaan sotilas varastosta, F-95 nyt vaeltaa maan päällä, etsien vastauksia polttaviin kysymyksiin: Kuka hän on? Mitä on Tapahtunut? Kuka loi hänet ja miksi?

taiteilija: TAMI HULKKONEN

Olen Lapin AMK opiskelija Digitaalisen kuvataiteen alalla ja keskityn pääosin digitaaliseen piirtämiseen, mutta olen kiinnostunut myös 3D taiteesta, erityisesti 3D veistämisestä. Fantasia aiheena on hyvin tärkeä minulle ja haaveilen joskus tekeväni töitä itsenäisesti tai Blizzard nimisessä peli yhtiössä. Töissäni käytän paljon synkkiä aiheita tai värejä.